Dansande dansföreningsordförandeThomas, som har varit ordförande sedan år 2000, omvaldes på årsmötet 2006 för ytterligare två år. Så här säger Thomas om utnämningen:

"Jag hoppas att den utveckling vi haft senaste året, plus det genuina intresse jag har för att utveckla dansare på alla nivåer och i alla våra danser, har gjort att våra medlemmar tyckt att jag fortfarande har en del att ge. Men det är våra medlemmar, våra ledare och den övriga styrelsen som gör jobbet."

Thomas, som också leder kurser, tränar våra tävlingspar, tävlar själv i flera av våra danser. Efter många års tränande och tävlande står fortfarande buggen högt på listan. "Det finns fortfarande mycket att jobba vidare med, och när buggen dessutom utvecklas får man hänga med. Dubbelbugg var extra roligt, man jobbar mycket mer som ett litet lag när man är tre som tillsammans arbetar, och tränar, fram en koreografi. Jag längtar dock efter att få tid att dansa mer Lindy Hop, den dansen finns ändå djupast i mitt hjärta..." Kanske när klubben och dess medlemmar inte längre behöver mig antyder Thomas menande...