Så var åter höstens tävlingar igång och premiären för LDT:s tävlingspar blev i Svenljunga. Detta var den 11/9 – 2004, Anna-Lena och undertecknad startade från Bjälbo 8.30, anlände till tävlingsorten strax efter 10.30. Alltså precis lagom för att pricka av våra tävlingspar i tid. Denna dag var det 375 dansare anmälda och våra två seniorpar hade hört av sig att de kom lite senare eftersom de skulle tävla först på eftermiddagen.

 

Vi gick senare till lagledarträffen i en närliggande byggnad, där informerades om tävlingen samt att arrangören serverade fika. Dagen bjöd på underbart väder med sol, så det passade utmärkt att senare avnjuta medhavd matsäck utomhus. Efter en del strykningar så flöt tävlingen på och våra dansare fick dansa lite tidigare men ändå först efter paus.

 

De två seniorpar som representerade LDT var i bra form vilket resulterade i att Ulla-Maj och Kenneth tog hem segern i BSD och blev  uppflyttade till BSC. Tomas och Iréne blev 2:a i BSC och lagledarna jublade, vilken bra start på tävlingssäsongen! Helgen den 25-26/9 är det tävling i Borås och Hallstahammar, tänk vad spännande! Hur ska det gå??