I Motala Idrottshall tog tävlingsparen sats igen för en ny termin med tävlande den femte september. En lång tävlingsdag med många duktiga dansare i olika kategorier. Där tävlades det inte bara i vanlig bugg utan även i dubbelbugg där en kille dansar med två tjejer. Tyvärr har vi inga som tävlar i detta just nu.

I Lindy Hop klassen har vi just nu Thomas och Carina som tävlar och kom på en rolig sjätteplats. Vi får hoppas att några flera i klubben som går Lindykurs kanske tänder till och provar en tävling.

Rock´n Roll är fart och luft akrobatik när man kommer upp i klasserna. Helt otroligt vad de kan göra.

Boogie Woogie där det leks mycket till musiken på ett mycket underhållande sätt.

Buggen blev det dags för sent på kvällen. Roligt att vi har så många tävlande par. Men det verkar vara med en stigande medelålder. I 35+ som klassen heter nu (gamla senior klassen) fanns det flera tävlande. I A-klassen kom Thomas och Carina på en härlig fjärde plats samt Michael och Eva Lena på en tjugonde plats. I B-klassen är det tävling internt i klubben med glädje, Richard och Monica kom på andra plats med Lelle och Birgitta på tredje plats samt Anders och Ulla-Maj på åttonde plats. I C-klassen kom Lars-Åke och Inger på en trettonde plats.

Du som vill ha lite inspiration och se dansglädje rekommenderas att besöka en tävling. Inte bara för att skrika halsen hes utan för att se alla duktiga dansare.