borensbergsfpÄntligen har vi fått komma igång och dansa igen! Under sommarveckorna har vi både danstillfällen och kurser. Se kursutbudet för alla alternativen, inklusive vår höstterminskurser som nu är öppna för anmälning.

Pandemin är trots allt inte helt över och vi följer rekommendationer från Riksidrottsförbundet och Svenska Danssportförbundet. Därför är alla tillfällen under sommaren öppna bara för par och vi dansar bara med den vi anmälde oss med. Det gäller både kurser och danstillfällen under sommaren. Alla aktiviteter under sommaren är också ute fast inne på dansbanan i Borensbergs Folkets Park.

Exakt hur det ser ut i höst vet vi förstås inte än, men anmälningarna är öppna för alla, men vi reserverar oss för att vi kommer att anta par först. Det är troligt att vi kommer att behöva ha samma regler under hösten. Men skulle det släppa och vi kan dansa med varandra och byta fram på kurserna så kommer vi förstås att även ta in dig som anmäler dig utan partner. Men det kan vi som sagt inte lova ännu.