Vi försöker hela tiden utveckla vår hemsida. Vår förhoppning är att du skall hitta mer information lättare.

Du som är instruktör eller annan funktionär i vår förening ska kunna logga in för att komma åt personlig information, t.ex dina medlemspoäng. Det gör du genom att välja "Inloggning" i menyn och där logga in. Om du inte själv skapat ditt konto så är ditt användarnamn samma som ditt vanliga namn men där blanktecken tagits bort och tecken med prickar eller ringar ersatts med "vanliga" motsvarigheten. Lösenordet bör du ha fått i ett mail, har du tappat bort det så kan du återställa det vid inloggning.

Du som är tävlingsdansare ska använda dans.se. Där har du till exempel dina tävlingar och där gör du också anmälningar och får inbetalningsanmodan för varje anmälan.

I vår kalender annonserar vi allt som vi tror är relevant för dig som medlem eller dansare, aktiviteter, möten och kurstillfällen. Observera att man kan bläddra mellan veckor, månader osv. Du kan också välja kategori genom att välja "Urval efter kategori", då kan du se t.ex enbart klubbevenemang.

Vill du hjälpa oss att uppdatera vår information, skriva artiklar eller på annat sätt tipsa oss om information vi skulle kunna göra tillgängligt på hemsidan, är du hemskt välkommen att kontakta oss.

Vi söker också personer som tycker om att rita och/eller fotografera. Hör av dig!