20-årsjubileum 11 oktober!

Vi påminner om Lindy Dancing Teams Jubileum! Dansföreningen för Bättre Dans Åt Alla, firar 20 år! Vi gör det med dans förstås, Chapelle kommer att spela och vi håller till i Ljungsbro Folkets Park. Från 16:30 firar vi med smörgåstårta och underhållning. Entrén till dansen inklusive eftersläpp öppnar 18:15. Detaljer hittar du förstås på vår hemsida, och anmälan gör man som vanligt via vårt anmälningsformulär. Där hitta du också priser och andra detaljer.

För att komma på eftersläpp till dansen krävs ingen anmälan. Så även om du just nu inte vet om du kan komma (vilket vi förstås hoppas att du vill och kan!) så tveka inte att ta med några vänner och kom direkt till dansen!

Så ta med grannar, vänner, arbetskamrater och ungar och fira med oss för varken dansen eller festen är bara för medlemmar, alla som vill fira med oss är välkomna!

Lindy Hop intensiv för dig som vill ha utmaningar!

Lindy Hop-are som gått våra kurser några terminer frågar ibland efter ny inspiration. Nu har vi ett tillfälle för just detta. Den 24 oktober kör vi ett intensivtillfälle med högre tempo, mer utmanande figurer och mer tekniska tips. Passar utmärkt för dig som gått tre terminer eller mer. Anmälan gör man som vanligt via vårt anmälningsformulär.

Lindy Dancing Team


Om du har bekanta som inte får detta e-brev men som du tycker borde få, vidarebefordra detta mail, och be dem meddela oss sin adress, vi har den antagligen inte i vårt register. Likaså om du eventuellt inte längre är intresserad av dessa små påminnelser om vad som sker i Linköping Lindy Dancing Team behöver du bara meddela oss detta.