Terminsavslutningsdans 24/4!

När terminerna tar slut samlas vi som vanligt och dansar till blandad dans i Tornhagsskolan så också onsdagen den 24/4. Vi startar 19.00, spelar blandad musik så att alla får dansa med alla. LDT bjuder på fika om du lovar att ha lika trevligt som vi alltid har när alla medlemmar och kursdeltagare träffas på samma ställe!

Du är förstås speciellt inbjuden! Och tag gärna med en vän.

Foxtrot!

Om man känner att man skulle vilja lära sig foxtrot, eller kanske bara fräscha upp den, så erbjuder vi ett tillfälle den 15/5. Från 18.30 till 21.30 kommer vi att hålla en grundkurs i foxtrot i Tornhagsskolan. Du som är medlem nu (t.ex genom att du betalt en kurs under detta år) går gratis. Annars kostar den 200:- Du anmäler dig som vanligt här.

Boogie Woogie!

Som du säkert sett har vi även den här terminen en intensivkurs Boogie Woogie på grundnivå (4-5/5). Du har väl anmält dig? För Boogie Woogie är en mycket givande och rolig dans som ger stort utbyte både avseende musikalitet och kondition. Vi hoppas få se dig på kursen!

Dansens Dag!

Den 27/4 blir det en heldag prova-på när Linköpings dansföreningar finns i Dansens Hus och presenterar sina olika danser i ett rasande tempo. LDT kör Boogie-Woogie mellan 12.30 och 12.55.

Lindy Dancing Team