Terminavslutningsdans i Dansens Hus 30/11!

Du har förhoppningsvis redan hört detta från dina kursledare, men nytt för denna terminsavslutningen är några saker:

  • Lördagen 30/11 från 17.00
  • Dansens Hus (finns på karta här)
  • Anmälning (gratis är det förstås ändå!)

Avslutningen inleds med i Lindy-swingen (se nedan). Därefter spelar vi blandad musik så att alla får dansa med alla. Det kommer att finnas fika till försäljning Vi hoppas förstås att du kommer och har lika trevligt som vi alltid har när alla medlemmar och kursdeltagare träffas på samma ställe.

Du är speciellt inbjuden! Och tag gärna med en vän.

Lindy-swingen 2013!

Det har alltid tävlats i dans. LDT arrangerar amatörtävling i samband med vår avslutningsdans, Lindy-swingen. Att tävla i dans är att utvecklas. Alla kan delta. I bugg, Lindy Hop, Boogie Woogie eller West Coast Swing. Om du vill vara med så letar du reda på en partner och anmäler er här.

Eftersom det också är inledningen på vår avslutningsdans så kan du förstås också komma och titta på, kanske heja på kamrater som är på golvet! Tävlingen börjar ca. 17.15. Finalerna räknar vi med går någon gång strax efter 17.30. Därefter blir det prisutdelning och avslutningsdansen fortsätter (se ovan).

Boogie Woogie på tisdagar!

Boogie Woogie är en mycket givande och rolig dans som ger stort utbyte både avseende musikalitet och kondition. Vi vill ge dig som gått någon grund-, intensiv- eller fortsättningskurs möjligheten att jobba vidare med din Boogie.

Vi ordnar danstillfällen i Nygårdsskolan under tisdagskvällarna 18.30-20.30 fram till jul. Du behöver inte komma i par. Passa på!

Du kan också gå med i Facebook-gruppen Boogie-Woogie i Linköping!

Kursutbudet för våren på G!

Våra kursledare håller som bäst på att detaljplanera vårens kurser och aktiviteter. Utbudet kommer inom kort upp på vår hemsida. Självklart kommer det ett nyhetsbrev då också! 

Lindy Dancing Team