Prova-på 25/1!

Vill du testa oss? Eller få en introduktion till bugg och Boogie Woogie?

Inför terminen blir det en

Prova-på den 25/1 kl. 18.30 i Ljunkans Lilla Hall (karta).

Vi börjar med bugg så du kan testa vår pedagogik och hur fort man kan lära sig. Efter ca. 50 minuter svänger vi till det och hjälper dig att prova Boogie Woogie.

Kursstarter VT24!

Nu är det snart dags för kursstarter! Har du inte anmält dig ännu så är det dags. Och förstås att putta på dina vänner och bekanta att sätta igång att dansa, eller utveckla det de redan kan! Vi är jätteglada att den här terminen ha kapacitet att arrangera kurser i bugg på alla nivåer. Så det finns lite nytt att prova.

Du hittar förstås hela kursutbudet på vår anmälningssida.

Buggkurser

NYHET: Drop-in på parträningen!

Parträningen kommer, liksom förra terminen, att ha några tillfällen med inbokade teman. Men en nyhet är att det finns möjlighet till drop-in på alla tillfällen, kom när du har tid! Mycket teknik men också mycket egen träning och personlig och tydlig återkoppling från våra tränare.

Boogie Woogie Grundkurs Intensiv/Kortkurs

Det blir också denna termin en intensivkurs i Boogie Woogie på grundnivå. Utmärkt för dig som gått en prova-på nyligen eller grundkurs för ett tag sedan. Den här gången på veckokvällar för dig som inte har tid på helgerna.

Facebook!

Hur hittar man någon att åka till friträningarna med? Har du undrat vart alla LDT-dansare åker för att dansa? Och om man kan samåka? Eller hitta på något annat kul tillsammans?

Undra inte längre utan gå med i LDT:s medlemsgrupp på Facebook!

Du får förstås också gärna gilla LDT:s sida på Facebook!


Du har väl tänkt på att du kan skicka vidare nyhetsbrevet till dina bekanta?

    /LDT