Årsmöte med dans 20/3!
 
Vi vill först och främst påminna om din rätt som medlem i den ideella dansföreningen Lindy Dancing Team att deltaga på årsmötet den 20/3. Årsmötet startar 16:30 i Kaga Bygdegård. Om vi får din anmälan bjuder föreningen på smörgåstårta. Årsmötet brukar vara snabbt avklarat och efter smörgåstårtan bjuder vi upp till dans ca.18:00.
Alla medlemmar är välkommna att ta chansen att dansa och lära känna andra medlemmar och dansare. Särskilt för er som inte går ut för att dansa så ofta är ju detta ett bra tillfälle. Mer information och vägbeskrivning hittar du på vår hemsida http://www.ldt.se.
 
Intensivdag och prova-på Boogie-Woogie 28/3!

Vi har också hittat ett tillfälle att erbjuda Boogie-Woogie. På Annandag Påsk kör vi fyra timmar, och börjar med grunder på förmiddagen. Vill du prova-på skall du alltså börja här. Efter en kortare "lunch"-paus blir det mer figurer och tempo. Har du gått våra Boogie-kurser tidigare, och känner att du har kläm på grunderna så kan du alltså dyka upp senare. Men att repetera lite grunder kan ju alltid vara nyttigt. Ytterligare information finns förstås på http://www.ldt.se.

Välkommen!

Danstävling i stan 19/3!

Till sist får du ju bara inte missa att bevista den nationella danstävlingen i Bugg & Rock'n'Roll-danserna i Sporthallen lördag den 19/3. Det är våra vänner Linköpings Sportdansklubb som arrangerar. Tipsa dina vänner och bekanta!

Lindy Dancing Team