Terminsavslutningsdans 1/5!
 
Vårens kurser lider mot sitt slut. Vi har haft mycket trevligt tillsammans. Som traditionen bjuder så träffas vi för en avslutningsdans. Det blir dans, fika till självkostnad och  kanske någon rolig aktivitet söndagen den 1 maj klockan 18:00 i Landerydgården. Meddela gärna att du kommer till den ledare eller direkt till lindydancingteam@hotmail.com så vet vi hur mycket fika vi behöver förbereda. Mer information och vägbeskrivning hittar du på vår hemsida http://www.ldt.se.
 
Dansfestival!

Vecka 17 är det Linköpings Dansfestival. Då finns det mycket dansande att se och göra i Linköping. Lindy Dancing Team kommer också deltaga. Onsdagen den 27/4 kommer vi att ha gratis prova-på-kurser. Vi startar klockan 18:00 med bugg. Då kan du skicka dina bekanta som vill prova, eller gå själv för att plocka upp mer av grunderna. Klockan 19:00 kör vi Boogie-Woogie, ett utmärkt tillfälle att testa denna dans på uppgång. 20:00 avslutar vi med Balboa, en enkel dans från 30-talet. Ytterligare information finns förstås på http://www.ldt.se.


Friträningar fram till sommaren!

Visst är det härligt med våren och att man kan vara ute. Solen värmer. Men kanske vill man inte vara ute i friska luften varje kväll, eller släppa dansen ända till i höst. För det är ju roligt att utveckla och utöva sin dans året om! Vi erbjuder därför friträningar ända fram till 2 juni. Onsdagarna 20/4 och 4/5 är det friträning 19:00-21:00 i Tornhagens södra sal.  (Den 27/4 är det dansfestival.) Sedan fortsätter vi torsdagarna, alltså från 12/5 till 2/6 klockan 19:00-21:00 i Tornhagen. Varierande musik, alla medlemmar med "bihang" är välkomna att bara dansa, träna och få tips. Se kalendern på http://www.ldt.se.
 

15-årsjubileum 1/10!

Till sist får du ju bara inte missa att boka in vårt jubileum den 1 oktober. 15 år fyller man bara en gång och det går ju bara inte att missa detta tillfälle att äta och fira tillsammans med andra dansare. Till dansen kommer Casanovas att spela på ett sätt som ni antagligen inte hört dom tidigare! Evenemanget kommer att avlöpa i Ljungsbro Folkets Park. Eftersläpp med fika kommer att finnas. Tipsa dina vänner och bekanta!  Läs mer på http://www.ldt.se.

Om du har bekanta som inte får detta e-brev men som borde få, så be dem meddela oss sin adress, vi har den antagligen inte i vårt register. Likaså om du eventuellt inte längre är intresserad av dessa små påminnelser om vad som ske i Lindy Dancing Team behöver du bara meddela oss detta.

Lindy Dancing Team