Jubileumströjor och friträning!
 
Våra jubileumströjor har kommit. De kommer att vara tillgängliga på friträningen på tisdag 28/6 i Åkerbogården. Kontanter eller ifylld ansökan om uttag av medlemspoäng gäller som betalning. Dina medlemspoäng hittar du under din meny på vår hemsida http://www.ldt.se. Länk till formulär för uttag av medlemspoäng finns där också.

Ni som missade jubileumstrycket kanske får en ny chans efter sommaren. Vi ska väl alla hjälpas åt och göra reklam för vårt jubileum den 1/10! Läs mer om vårt jubileum på http://www.ldt.se.

Friträningar i Åkerbogården i Linghem på går hela sommaren. Vi har tillgång till den lokalen mellan 19:00 och 21:00 på tisdagkvällar. Har du någon bekant som vill följa med eller funderar på att delta i vår verksamhet i höst så ta med henne eller honom. Mer information och vägbeskrivning hittar du på vår hemsida http://www.ldt.se.
 
Om du har bekanta som inte får detta e-brev men som borde få, så be dem meddela oss sin adress, vi har den antagligen inte i vårt register. Likaså om du eventuellt inte längre är intresserad av dessa små påminnelser om vad som ske i Lindy Dancing Team behöver du bara meddela oss detta.

Lindy Dancing Team