15år, Bättre Dans (-kurser)!
Nu är vår hemsida http://www.ldt.se fullt uppdaterad med (nästan) allt vi vet om våra kurser i höst! Efter framgångar med den pedagogik som vi arbetat med på grundkurser, tävlings- och teknikträningar under några terminer genomsyras nu alla våra kurser av detta. Våra ledare har arbetat med ett nytt upplägg och kursutbudet ser lite annorlunda ut mot tidigare. Nytt är:
  • Alla vuxenkurser går på halvtermin, du kan variera dig genom att byta nivå eller inriktning efter en halv termin. Dina kompisar som kom på att de skulle börja långt efter att kurserna startat har också en chans...
  • Våra nivåer heter nu Grund, Bas, Medel och Avancerad, och tanken är att du skall kunna gå samma nivå flera terminer och fortfarande utvecklas. Våra ledare hjälper dig att hitta rätt nivå. Dyk upp på en friträning, maila eller ring!
  • En grundkurs är inte bara för nybörjare, du som vågar erkänna att lite repetition inte skulle skada, har nu chansen att satsa en halvtermin på dina grunder för att sedan utvecklas vidare med stärkta grundkunskaper!
  • Grundkurs i Boogie-Woogie!
  • Avancerad/Figurer kompleterar Avancerad/Teknik ("Utveckla Din Dans"/UDD)
  • Danssport för ungdomar! Här lär vi ungdomar 11-14 år olika inslag i världens mest jämlika sport. Vi tar in lika många tjejer som killar.
  • Fler friträningar, 1 1/2 timme på tisdagarna blir standardtiden, men också några strötider inför och efter säsongen. Kolla kursutbudet!
  • Tävlingsträningen är utökad till 2 timmar ledarledd träning varje vecka! Och med friträning på tisdagar har du chansen till dubbelt så många träningar i veckan som tidigare.
Ja, så vad är det att vänta på. Vi ser fram mot att ha dig och dina bekanta på våra danskurser! Surfa till http://www.ldt.se och studera kursutbudet och fyll i anmälan. OBS!! Gäller även tävlingspar!!

Jubileum!
Jubileumet den 1 oktober närmar sig. Du har väl bokat in detta datum i din almanacka? Läs mer om vårt jubileum på http://www.ldt.se.
Våra jubileumströjor har varit klara ett tag. Många har redan tagit ut sina och gjort god reklam för vårt jubileum, men några har sitt nöje kvar. De kommer att vara tillgängliga på friträningar framöver, kolla utbudet för tillfällen. Kontanter eller ifylld ansökan om uttag av medlemspoäng gäller som betalning. Dina medlemspoäng hittar du under din meny på vår hemsida http://www.ldt.se. Länk till formulär för uttag av medlemspoäng finns där också.

Affisch!
Till detta mail hittar du som bilaga också en affisch för våra kurser. Om du har möjlighet är vi tacksamma om du kan skriva ut några exemplar och sätta upp på några strategiska ställen, t.ex fikarummet på jobbet, din lokala affär eller skola.

Lindy Dancing Team

Om du har bekanta som inte får detta e-brev men som borde få, så be dem meddela oss sin adress, vi har den antagligen inte i vårt register. Likaså om du eventuellt inte längre är intresserad av dessa små påminnelser om vad som ske i Lindy Dancing Team behöver du bara meddela oss detta.