Kanon-Jubileum!!!!!

Ett oändligt tack till alla er som bidrog till att vårt 15-årsjubileum blev en sådan succé! Både till de som varit med och arrangerat och till er som deltog. Ett allldeles särskilt tack till Casanovas, Harlem Hot Shots och Stephan Petersson som alla bidrog med sitt imponerande och inspirerande kunnande och underhållande! Och så Viktors som levererade den läckra buffén och Gert som ordnat den vackra tårtan!

Vi tycker nog att Jubileumet på ett tydligt sätt speglar vad vår förening står för: dansglädje, kvalitet och umgänge över gränserna. Bilder finns på vår hemsida http://www.ldt.se under galleriet. Vi hoppas också så småningom kunna publicera Stephan Peterssons hyllning till vår förening, så att vi kan återuppleva den mäktiga känsla som vi fick uppleva tillsammans!

(Saknas: ett körkort, Upphittat: en systempåse med innehåll, kontakta oss)


Mera kurser startar!

Vi hoppas att alla har observerat att det går bra att hoppa på våra kurser mitt på terminen också. Våra kurser startar två gånger per termin så man måste inte vänta till terminsstart! Särskilt gäller ju detta våra fortsättningskurser, Bas, Medel och Avancerad nivå, där det finns gott om plats kvar. Killar är särskilt välkomna! Anmälan på http://www.ldt.se under kurser.

Om ni tycker att våra kurserna är bra, att ni utvecklar ert dansande och att ni får gott stöd av era kursledare så rekommendera kurserna till era vänner. Har de frågor om vilken nivå de bör kliva in på så ta gärna med dem till vår friträning som går i Hangaren på tisdagar 20:00-21:30.

Vi söker också hjälpdansare som kan dansa förare (kille) till våra fortsättningskurser.


Boogie-Woogie-killar!

Vi söker fler killar till vår halvtermins grundkurs i Boogie-Woogie. Om några killar till anmäler sig blir flickorna på reservplats glada.
Lindy Dancing Team