Vårterminen snart här!

Vi i Lindy Dancing Team håller minnsan reda på helgerna och önskar våra medlemmar, kursdeltagare och andra dansare en God Fortsättning på det nya året. Julen har inte varit så särskilt vit, men snart är den slut och då börjar våra kurser och träningar igen! Vecka 4 startar träningarna och kurserna börjar vecka 5.

Bugg!

Bugg-kurser har vi som vanligt i fyra nivåer, Grund, Bas, Medel och Avancerad. Grund och Bas går hela terminen, medan Medel och Avancerad denna termin är halvtermin. Kolla kursutbudet på hemsidan för detaljer. Anmälan via formuläret på hemsidan!

Vi har som vanligt överskott på flickor, särskilt på fortsättningskurserna (Bas och Medel). Är du kille (eller tjej som kan dansa förare) och har gått minst Medel-nivå hos oss så är du välkommen att höra av dig med ett mail till ldt@ldt.se om du är intresserad av att vara hjälpdansare på någon kurs. Det är både roligt och lärorikt att hjälpa andra! Och dessutom kan det ju bli gratis!

Lindy Hop!

Lindy Hop blir både Grund 1 och Grund 2 under våren. De som gått Grund 1 i höstas kan gå om den gratis i mån av plats. Främst gäller det förstås killar, men anmäl er via formuläret på hemsidan och ange att ni gått Grund1 i höstas! Dessutom bjuder vi på ett litet extra Tips&Tricks-pass (Grund 1+!) efter friträningen vecka 5-10 för de som anmäler sig till fortsättningskursen Grund 2 (som startar v6). Kolla kursutbudet på hemsidan för detaljer.

Boogie-Woogie!

Vårens Boogie-Woogie blir i form av en helgkurs redan i februari, nämligen 17-18 februari. Fem intensiva timmar per dag ger en bra insikt i Boogie-Woogie-teknik och grundläggande figurer. Anmälan kan du förstås också göra redan nu!

Danssport!

Vi hoppas förstås att flera ungdomar hittar till vår Danssport. Vår lilla grupp vill bli större! Dans är en nyttig kunskap för livet! Flickor bör ha med sig en kille eftersom vi har funnit det väsentligt att ha lika många killar som tjejer. Vi reglerar innehållet efter deltagarnas kunskaper så alla i åldern 11-14år kan vara med. Våra tävlande ungdomar kommer att deltaga också.

Affischering!

Locka nu dina bekanta till att ta några danssteg i vår kurstrappa! Affischer och små reklamlappar finns för utskrift på hemsidan!


Bättre dans åt alla!

Linköping Lindy Dancing Team