Boogie-Woogie!

Vårens Boogie-Woogie i form av en helgkurs, går nästa helg, nämligen 17-18 februari. Fem intensiva timmar per dag ger en bra insikt i Boogie-Woogie-teknik och grundläggande figurer. Det är inte försent att anmäla sig!

Friträning!

Vi hoppas att våra flitiga fritränande dansare hittat till friträningen i Bugg, nu när den bytt dag till tisdagar, och plats till Hangaren. Samma koncept som tidigare! Passa på att få några timmar träning till i veckan, och kanske några tips från våra instruktörer och tävlingsdansare som turas om att hjälpa er som går dit.

Vi har ju också kvar en kort friträning på onsdagar. Den är mest till för att de som har kurs före och efter skall kunna träffas på dansgolvet, och är bara en knapp halvtimme lång. Men har du vägarna förbi så är du förstås hjärtligt välkommen att titta in du också.

Årsmöte!

Årsmöte i föreningen blir det den 25 mars. Sedvanliga ämnen avhandlas snabbt (året som gått, vad vi vill göra framåt, vem som vill vara med och göra det och medlemsavgifter), för att vi skall kunna bjuda på fika innan dansen i Ljungsbro Folkets Park. Som medlem är du förstås kallad och vi vore glada om du ville deltaga.

Bättre dans åt alla!

Linköping Lindy Dancing Team