Medelstart!

Som vanligt startar vår andra omgång kurser snart, dvs. så här i mitten på mars. Bugg Grund- och Bas nivåerna fortsätter direkt med nästa steg, liksom Lindy Hop-kursen. Men Bugg Avancerad Teknik byts mot Medel-nivå på onsdagar 20:00-22:00 i Tornhagsskolan. Vi börjar med en uppvärmande halvtimmes fri träning för att sedan köra ledarlett. Ledarna finns förstås tillgängliga också under friträningen. Anmälan kan du göra på hemsidan förstås!

Men vi behöver killar!!!! Har du gått Bugg Medel tidigare, eller motsvarande nivå någon annanstans, skulle vi (och flickorna på kö!) gärna se dig som hjälpdansare. Kontakta oss omedelbart!

Årsmöte!

Årsmöte i föreningen blir det den 25 mars i områdeslokalen på Pallasvägen i Ljungsbro. Sedvanliga ämnen avhandlas snabbt (året som gått, vad vi vill göra framåt, vem som vill vara med och göra det och medlemsavgifter), för att vi skall kunna bjuda på smörgåstårta innan dansen i Ljungsbro Folkets Park (eller kanske Swingkvällen i Globen?). Som medlem är du förstås kallad och vi vore glada om du ville deltaga.

Påskledigt!

I år tar vi påskpaus i kurserna! Veckan före påsk, dvs. vecka 15 (2/4-5/4)  är alla kurser inställda.


Bättre dans åt alla!

Linköping Lindy Dancing Team