Gott Nytt År!

Vi önskar förstås ett Gott Nytt År till alla våra dansare, kursdeltagare och andra dansintresserade! 2008 innehåller förstås bland annat danskurser från Lindy Dancing Team! Du kanske fick en danskurs i julklapp? Inte? Du är välkommen till oss ändå. Och varför inte skicka en nyårspresent till någon bekant, vidarebefordra bara detta mail så kanske han eller hon nappar eller blir påmind om hur roligt det kan vara!

Avslutningen 2007

Ett stort tack till alla som kom och gjorde vår kursavslutning till den kanske största och trevligaste på flera terminer! Alla verkade ha riktigt roligt och få gick hem innan de blev utkörda...

Friträningar i juluppehållet

Glöm inte att det förstås finns möjligheter till träning och social samvaro med klubbkamrater i julhelgen också. Friträningen är varje onsdag (utom 16/1, se nedan!) på Tornhagsskolan. Klockan 18:00-19:00 blir det Lindy Hop och swingmusik. Från 19:00 mest bugg-bar musik.

Prova-på 16/1

Om man vill prova på våra danser kan man göra det den 16/1. Den onsdagen blir det istället för friträning en öppen, gratis, prova-på-kväll. Alla är välkomna, så väl medlemmar som andra. Vi provar Lindy Hop (18:30-19:30), Boogie-Woogie (19:30-20:30) och Bugg (20:30-21:30). Detta är ett utomordentligt tillfälle att känna på de olika danserna utan kostnad. Många av våra instruktörer kommer att vara där så det är också ett tillfälle att träffa dem! Skicka din bättre hälft eller kompis som behöver börja röra på sig så här efter nyårslöftena!
    Kurser VT2008

    Kursutbudet är klart och det har gått att anmäla sig på nätet sedan i december. Anmälningar börjar ramla in, så passa på, särskilt gäller det ju flickor som ofta, tyvärr, hamnar väntelista (eftersom inte så många pojkar förstår att dans har sina poänger!).

    Kursutbudet hittar du förstås på http://www.ldt.se. De som anmälde sig redan på kurserna har förstås fått platser reserverade och bör ha ett mail om detta i sin låda nu eller snart. Om inte så hör av dig!

    Bättre dans åt alla!

Linköping Lindy Dancing Team