Årsmöte!

Så här på vårkanten ska mycket formalia klaras av inom föreningslivet. Liksom de flesta andra idrottsföreningar ska Lindy Dancing Team ha årsmöte. På årsmötet visar klubben upp föregående års verksamhet och ekonomi så att alla medlemmar kan få insyn i vad som görs i deras förening. En ny styrelse väljs och den avgående styrelsens tankar om framtiden presenteras. Detta är en viktig del i den demokratiskt styrda föreningsverksamheten i Sverige.

Vi har länge haft väl fungerande valberedningar så risken att bli vald till något bara för att man visar sitt intresse och kommer på årsmötet är liten. Våra årsmöten brukar inte heller vara särskilt utdragna.

I år blir årsmötet den 9/3 klockan 16:00. Lokal meddelas senare. De som anmäler sig via hemsidan kan se fram mot smörgåstårta och rabatterat inträde till dansen i Ljungsbro Folkets Park (Zlips spelar från 18:00). På hemsidan hittar du också utförlig dagordning.

Introduktion och intensivkurs i Lindy Hop!

Kurserna är nu i full gång och ibland blir vi kontaktade av personer som vill hoppa in efter att kurserna startat. Vi försöker i möjligaste mån ordna detta, men är också vaksamma på balansen mellan könen och hur långt kursen gått. På grundkurserna är förstås särskilt svårt om man missar några gånger i början.

Nu skall vi försök råda bot också på detta. Måndagen den 18/2 kommer vi att ha en "kom-ikapp"-kväll i Lindy Hop. De som känner att de missat en del, eller kom på att de kanske skulle gå en kurs (men nu har de ju redan börjat), eller kanske bara vill slipa på grunderna, är välkomna till Malforsskolan där vi endast denna kväll ger dig en chans att komma ikapp, för att sedan hoppa direkt in på vår grundkurs. Gratis för dem som redan betalat och för de som tänkte gå grundkursen ingår det i kursavgiften.

En intensivhelg i Lindy Hop blir det också, nämligen 8-9/3.

Anmäl dig på http://www.ldt.se/. Hela kursutbudet hittar du förstås också på http://www.ldt.se.

Bättre dans åt alla!

Linköping Lindy Dancing Team