Kursslut!

Kurserna börjar närma sig slutet. Några kurser (Lindy Hop och Bugg Tema) har ett tillfälle kvar i den kommande veckan, en del andra kurser har redan haft sista tillfället, och det är tråkigt tycker vi alla!

Men vi ses väl på avslutningsdansen den 7 maj!??!? Alla kursdeltagare med bekanta är välkomna 18:30 till Tornhagsskolan. Där och då blir det förstås dans, men också fika och en och en annan aktivitet. Höstens avslutning lät tala om sig i flera veckor, så missa inte detta gyllene tillfälle att avrunda terminen! Musiken kommer att vara blandad så att alla får sitt!

Friträningar!

Som traditionen bjuder, vill vi erbjuda dig möjlighet att återse dina kurskamrater, prata och dansa, även under de kommande veckorna. Det ska man ju inte sluta med bara för att kursen är slut, det är ju nu det roliga börjar.

Onsdagar varje vecka från och med 23/4 blir det fri dans och träning i Tornhagsskolan. 18:00-19:00 spelas Lindy Hop/Swing-musik och 19:00-21:00 Bugg-bar musik. Valborgsmässoafton är det förstås uppehåll och onsdagen den 7/5 är det ju avslutningsdansen. Så vik onsdagskvällarna framåt till dans med oss!

När sommarlovet gör att vi inte längre har tillgång till Tornhagsskolan tar vi upp sommarfriträningar igen. Vi återkommer med detaljer så snart det är klart.

Höstens Kurser!

Kursprogrammet för hösten är på G! Kolla med oss på avslutningen, och håll ögonen öppna på hemsidan http://www.ldt.se!

Foxtrot!

Intresset för en foxtrotkurs har ökat och vi har tillräckligt många intresserade för att det skall bli av. Vi håller på att titta på datum och lokaler. Under tiden kan du som är intresserad, men ännu inte anmält intresse göra det via våra vanliga anmälningskanaler, helst formuläret på hemsidan, men telefon fungerar för det mest också.


Bättre dans åt alla!

Linköping Lindy Dancing Team