Prova-På!

Vi inleder höstsäsongen med Prova-På! Onsdagen den 20 augusti håller vi en Prova-På-kväll i Tornhagsskolan. Klockan 18:30 börjar vi med alla swing-dansers moder - Lindy Hop. En timma senare Boogie-Woogie och i kronologisk ordning avslutar vi med Bugg klockan 20:30-21:30. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som dansat ett tag att prova en ny dans, eller dra med kompisar eller bättre hälfter för att prova! Och det är gratis!

Kursstart!

Det börjar verkligen bli dags att anmäla sig till höstens kurser. En del har redan bokat sina platser, ni andra får slåss med de som hittar till oss genom annonser eller affischer! Surfa till http://www.ldt.se och anmäla dig!

Utbudet är i stort sett oförändrat med grundkurser i Bugg och Lindy Hop mm. Nyheter är framför allt:
  • Medelnivån är tillbaka! Speciellt för dig som dansat mer än två terminer. Kursen är fylld med figurer, en del tekniska tips men mycket dans!
  • Parträning! Vi formar om klassikern "UDD:en" till en intensiv, parorienterad träning. Speciellt för dig som dansat många terminer och känner att det kanske kräver något speciellt för att komma vidare. Våra tränare Thomas & Carina instruerar och inspirerar dig och din partner till nya insikter, kunskaper, njutbart dansande och glädjeämnen. Externa tränare dyker också upp. Har du ingen danspartner att träna med kan vi kanske ordna en för en termin. Hör av dig!
Sommardanser i Åkerbogården!


Sommarmotionsdanserna i Åkerbogården som Lindy Dancing Team har arrangerat i år igen har fallit ut ännu bättre än tidigare år. Kanske för att vi gjorde klart att det är ett socialt motionsarrangemang. Men nu flyttar vi tillbaka till stan igen. Onsdag 20/8 är det Prova-På men onsdagen därefter helkvällsmotionsdans.

Mitterminsdanserna tillbaka!


Efter ett antal succéartade terminsavslutningar har vi beslutat utöka möjligheten till social dans i föreningens regi. Till hösten kommer "Mitterminsdanserna" tillbaka. Mitt på terminen, dvs. vecka 42, arrangerar vi ett danstillfälle på liknande sätt som terminsavslutningarna, dvs. i Tornhagens södra gymnastikhall, blandad musik mellan 18:30-21:30, alla välkomna med egen kaffekorg. De kurser som normalt går den tiden får förstås ett extra tillfälle i slutet av terminen också. Så notera 15/10 i almanackan. Den finns förstås i vår aktivitetskalender också.

Annat smått och gått!
  • Motionsdansen på onsdagar mellan kurserna kommer i höst att utökas och startar redan 19:45
  • Lindy Dancing Team visar upp dans på Gistad Marknad 31/8. Alla medlemmar välkomna att deltaga
  • V35 är det helkväll med motionsdans i Tornhagsskolan, Lindy Hop 18:00-19:00, därefter Bugg

Håll koll på vår hemsida för mer information!

Bättre dans åt alla!


Linköping Lindy Dancing Team