Vi behöver killar - värvarpremie!

För att säkra kvalitén på våra kurser gör vi vad vi kan för att ha någorlunda jämn könsfördelning på våra kurser. Så därför har vi en lång ringlande kö av flickor som vill in på samtliga våra kurser, bugg, Lindy Hop och foxtrot. För att göra dessa glada kan du göra en insats, fånga in en kille och anmäl honom. Den som värvar en kille får tillbaka halva sin egen kursavgift när han betalar sin avgift!

Kursstart!

Kurserna startar vecka 36, dvs. tisdag 2/9 och framåt. Utbudet är i stort sett oförändrat från tidigare terminer med grundkurser i Bugg och Lindy Hop mm. Nyheter är framför allt:
  • Medelnivån är tillbaka! Speciellt för dig som dansat mer än två terminer. Kursen är fylld med figurer, en del tekniska tips men mycket dans!
  • Parträning! Vi formar om klassikern "UDD:en" till en intensiv, parorienterad träning. Speciellt för dig som dansat många terminer och känner att det kanske kräver något speciellt för att komma vidare. Våra tränare Thomas & Carina instruerar och inspirerar dig och din partner till nya insikter, kunskaper, njutbart dansande och glädjeämnen. Externa tränare dyker också upp. Har du ingen danspartner att träna med kan vi kanske ordna en för en termin. Hör av dig!
Mitterminsdanserna tillbaka!

Efter ett antal succéartade terminsavslutningar har vi beslutat utöka möjligheten till social dans i föreningens regi. Till hösten kommer "Mitterminsdanserna" tillbaka. Mitt på terminen, dvs. vecka 42, arrangerar vi ett danstillfälle på liknande sätt som terminsavslutningarna, dvs. i Tornhagens södra gymnastikhall, blandad musik mellan 18:30-21:30, alla välkomna med egen kaffekorg. De kurser som normalt går den tiden får förstås ett extra tillfälle i slutet av terminen också. Så notera 15/10 i almanackan. Det finns förstås i vår aktivitetskalender också.

Annat smått och gått!
  • V35 (27/8) blir sista motionsdansen för sommaren, OBS! Tornhagsskolan!
  • Motionsdansen under terminen mellan kurserna på onsdagar 19:45-20:30
  • Lindy Dancing Team visar upp dans på Gistad Marknad 31/8. Alla medlemmar välkomna att deltaga
  • Vår Prova-På den 20/8 var en ännu större succé än tidigare tillfällen, över 60 personer bevistade den första timmen!

Bättre dans åt alla!

Linköping Lindy Dancing Team