Mitterminsdans 15/10!

Efter ett antal succéartade terminsavslutningar har vi beslutat utöka möjligheten till social dans i föreningens regi. Till hösten kommer "Mitterminsdanserna" tillbaka. Mitt på terminen, dvs. vecka 42, arrangerar vi ett danstillfälle på liknande sätt som terminsavslutningarna, dvs. i Tornhagens södra gymnastiksal, blandad musik mellan 18:30-21:30, alla välkomna med egen kaffekorg. De kurser som normalt går den tiden får förstås ett extra tillfälle i slutet av terminen också. Så notera 15/10 i almanackan. Den finns förstås i vår aktivitetskalender också.

Foxtrot intensivkurs 19/10!

Vår populära snabbkurs i foxtrot återkommer! Söndagen den 19/10 är det dags. Många har redan tidigare anmält intresse och borde alltså redan ha fått information om detta, och har du inte det bör du höra av dig eftersom vi då antagligen inte har rätt kontaktinformation (främst e-postadress).

Kursen hålls i Björkögymnasiet i centrala Linköping. Se kursutbud och lokaler på vår hemsida.

Intensivkurs i Boogie-Woogie!

Vi håller på att planera en intensivkurs i Boogie-Woogie. Det blir en helgkurs med Thomas & Carina mot slutet av november. Vi saknar ännu lämplig lokal och kan därför inte spika datum. Men du kan ändå anmäla ditt intresse!

Ledarna i Lindy Dancing Team