Terminsavslutning!

Visst går en termin fort! Helt plötsligt har det blivit dags för terminsavslutning. De som kikat i vår aktivitetskalender har sett att detta händer nu på onsdag den 29 april. I Tornhagens södra gymnastiksal spelar vi blandad musik (bugg, foxtrot, Lindy Hop och Boogie Woogie) mellan 18:30-21:30. Föreningen bjuder på kaffe, saft och en smörgås, så ta fram dansskorna, ta med en bekant och kom och dansa!

Motionsdanserna fortsätter hela sommaren!

I Åkerbogården, Linghem (6 minuter med tåget!) har vi varje tisdag motionsdans. För 20SEK får man dansa hela kvällen, från 18:00 till 19:00  till swing-musik och därefter två timmar blandat med bugg som tyngdpunkt. Detta kommer att fortsätta hela sommaren, men från och med tisdagen 5/5 slipper du som har medlemskort med dig att betala! Om du gått en kurs under terminen men av någon anledning inte fått ditt medlemskort, kontakta ldt@ldt.se så ska vi ordna så att du får ditt medlemskort så snart som möjligt.

Höstens kursutbud!

Självklart arbetar vi med höstens kursutbud för att kunna erbjuda dig och dina dansvänner ett så brett utbud som möjligt. Håll koll på vår hemsida!

Skor upphittade!

Har du ett par nästan nya buggskor? Som helt plötsligt blivit flera nummer för stora? Då vet vi var dina skor är! Ett par svarta, nästan nya buggskor av märke Anniell Sport, upphittades efter mitterminsdansen och återlämnades till den förmodade rättmätiga ägarinnan, men det visade sig att de var både fel märke och storlek. De saknade skorna är av märke Bleyer storlek 39/40. Kontakta brica_56@hotmail.com för att komma överens om plats för utväxlingen!

Ledarna i Lindy Dancing Team