Terminsstart!

Nu är det snart dags för start på våra kurser och träningar. Redan denna vecka startar parträning E och tävlingsträning ABCD, och vecka 36, dvs. 1 september och framåt, startar de andra.

Prova-på!

Som traditionen bjuder startar vi terminen med en Prova-På! Onsdagen den 19 augusti kan du ta med dig dina bekanta och besöka Tornhagsskolan. Där bjuder vi på tre timmars dans i olika former. Här kan man prova Lindy Hop (18.30-19.30), Boogie-Woogie (19.30-20.30) och vi avslutar med Bugg (20.30-21.30) där du med vår pedagogik snabbt kommer att känna hur det känns att dansa bekvämt och roligt!

Så ta med grannar, vänner, arbetskamrater och ungar och rör på er till musik!

Tröjor!

Vi har designat en mycket snygg funktionströja i rött och svart med klubbens logotyp. Du som varit i Åkerbogården har förhoppningsvis få se den, och kanske också provat och beställt en. Tisdagen den 18 augusti är sista chansen att beställa denna omgång. Så passa på att åka ut och dans lite och dessutom skriva upp dig på listan så att du får vara en av de första att äga en unik LDT-tröja! Surfa in på vår hemsida så hittar du bilder!

Jubileum!

Lindy Dancing Team firar i år 20-årsjubileum. Söndagen den 11 oktober kommer det att bli riktig baluns med musik, orkestrar, uppträdande av olika slag i Ljungsbro Folkets Park. Mer information kommer förstås från din kursinstruktör och på hemsidan men boka in i kalendern redan nu!

Höstens kursutbud!

Höstens kursutbud har varit klart sedan före sommaren och många har redan anmält sig. Det är ju bra att vara tidig för att vara säker på sin plats. I höst har vi samma grundutbud men planerar också några nya grep för att kunna erbjuda dig och dina dansvänner ett så brett utbud som möjligt.
  • Foxtrot - grundkurs på en heldag, allmänbildning och ett måste för den som vill gå ut och dansa!
  • Boogie-Woogie - helgkurs i dansen från 50-tals-cafeerna!
  • Dubbelbugg - en heldag för att få känna på vad det innebär att dansa tre tillsammans!
  • Lindy Hop Avancerad - en heldag för dig som gått fortsättningen minst två gånger!
Anmäl dig eller ditt intresse på anmälningsblanketten på vår hemsida!

Ledarna i Lindy Dancing Team