Boogie-Woogie!

I mellandagarna har du möjligheten att prova en ny dans. En två-dagarskurs i Boogie-Woogie står på programmet. Den 4-5 januari går intensivkursen för dig som är ledig och vill dansa ner lite julmat. Vi har en del anmälningar men skulle vilja ha några till för att det ska bli en riktigt bra kurs. Detaljer hittar du förstås på vår hemsida, och anmälan gör man via vårt nya anmälningssystem. Där hittar du också priser och andra detaljer.

Swingkväll!

Emellanåt arrangerar vi danskvällar, och den 4/1 blir det en s.k. Swing-kväll. Speciellt för dig som gillar swing-musik spelar vi musik för Lindyhoppers och Boogie-Woogie-dansare. 18:00-21:00 i Tornhagsskolans gymnastiksal blir det musik till DJ.

Affisch!

En affisch inför vårens kurser att sätta upp på arbetsplatsen eller i kvartersaffären kan du hitta här. Gör gärna reklam för vår verksamhet bland dina bekanta, arbetskamrater och grannar.

Enkäter!

Som vanligt har vi fått mycket bra respons och lovord om våra kurser och instruktörer i vår enkät vid terminsslutet. Om du inte fick tillfälle att svara på den, skicka bara oss ett mail med dina synpunkter!

Vi fick väldigt värdefull återkoppling speciellt från en deltagare på vår grundkurs i Lindy Hop som vi skulle vilja ta vara på. Vi skulle gärna höra mera om dina upplevelser och tankar kring föra och följa som visar på stor insikt i dansandet. Om du är intresserad av att hjälpa oss att utveckla våra kurser så kontakta oss. Enkäterna är ju anonyma så vi kan inte nå dig, vi hoppas att du känner igen dig själv! Enklast är förstås att skicka ett mail, eller dyk upp på ett danstillfälle.

Anmälningarna har öppnat!

Anmälningarna till våra kurser har ju redan öppnat och anmälningarna kommer in i en jämn ström. Som vanligt är det på vissa kurser kö för flickor/damer/följare. Särskilt gäller detta för tillfället Bugg Medel, så killar, vänta inte längre! Och anmäl er gärna i par, då får ni alltid plats.

DM 2010!

Årets näst första aktivitet (den första är ju Boogie-Woogie-intensivkursen och Swingkvällen!) är Årets Distriktsmästerskap med vidhängande sluten och debutanttävling. Varje år avgörs vilket danspar som är distriktets bästa. Tävlingen går i år i Borensberg den 23 januari. Passa på att se tävlingsdans i närområdet.

Till sist vill vi förstås tacka för det gångna året och önska Ett Gott Nytt År!

Lindy Dancing Team