Killar!

Vi har många tjejer/flickor/damer/följare på kö till kurserna Bugg Grund, Bugg Medel samt Lindy Hop Grund. Vi letar nu efter dig som är kille/pojke/herre/förare och har gått någon av dessa kurser tidigare. Kan du tänka dig att delta på samma kurs igen erbjuds du härmed att göra det med 50% rabatt. Anmäl dig via vårt anmälningssystem på hemsidan och skriv "Repetitionsrabatt" i fältet för upplysningar.

Har du lite mer rutin och kan tänka dig att ta lite mer ansvar för att hjälpa deltagarna enligt instruktörernas anvisningar så kan du på dessa kurser gå med som hjälpdansare. En hjälpdansare dansar tillsammans med gruppen, ger lite tips på ett respektfullt sätt, avstår att dansa vid överskott och är noga med att alltid göra det som instruktörerna avser. Hjälpdansare, om de accepteras, får gratis medlemskap och deltar utan kostnad på kursen. Anmäl dig via vårt anmälningssystem och skriv "Hjälpdansare" i fältet för upplysningar.

Boogie-Woogie 20-21/3

Nytt tillfälle för Boogie-Woogie intensivkurs blir helgen 20-21 mars. Lokal är ännu inte klart. Intresseanmälan är öppen. Anmäler du ditt intresse så meddelar vi dig direkt när anmälan öppnar. Troligen blir det också swingkväll på lördagskvällen, dvs. den 20/3. Swing-kvällar är speciellt för dig som gillar swing-musik, vi spelar musik för Lindyhoppers och Boogie-Woogie-dansare. Med lite tur kan det bli ett live-band denna gång.

Foxtrot 14/3!

Det självklara komplementet till Buggen på alla utedanser är förstås Foxtrot! Den 14 mars har du chansen att lära dig, eller bättre på, grunderna till "riktig" foxtrot. Anmälan är öppen.

Årsmöte 14/3!

Sedvanligt årsmöte blir det också den 14/3. Med start 16:30 går vi igenom året som varit och väljer de som skall styra föreningen in i framtiden. Det brukar bjudas på smörgåstårta samt rabatt på inträdet till dansen i Ljungsbro Folkets Park (Zlips).

Lindy Dancing Team