Foxtrot!

För den som vill kunna dansa alla danserna på utedanserna, eller bara vill komplettera sin dansallmänbildning är Foxtrot förstås något att fundera på. Inte bara fundera, utan nu erbjuder vi en intensivdag just för dig! Anmälan gör man via vårt anmälningssystem. Där hittar du också priser och andra detaljer. 

Boogie-Woogie och Swing-kväll!

En två-dagarskurs i Boogie-Woogie står också på programmet. Den 20-21 mars går den intensivkursen. Detaljer hittar du förstås på vår hemsida, och anmälan gör man via vårt anmälningssystem. Där hittar du också priser och andra detaljer. På lördagkvällen arrangerar vi en s.k. Swing-kväll. Speciellt för dig som gillar swing-musik spelar vi musik för Lindyhoppers och Boogie-Woogie-dansare. Med lite tur blir det denna gång dans till levande musik.

Årsmöte 2010-03-14!

Som vanligt skall vi medlemmar yttra oss om året som varit, om vi varit nöjda med vad vår styrelse åstadkommit, och kanske välja några nya ledamöter. Den svenska föreningsrätten är unik och i den ingår att vi alla har rätt, och kanske skyldighet?, att säga vad vi tycker. Några minuter av din tid kan hjälpa oss att göra detta! Om du anmäler dig några dagar i förväg bjuder föreningen på fika, smörgåstårta samt rabatt till dansen i Ljungsbro Folkets Park på kvällen. Årsmötet avhålls i Ljungsbro skola mellan klockan 16:30 och 18:00 och handlingarna hittar du här!

Läger med Andrew Sutton!

En av världens kringresande Lindy Hop-inspiratörer kommer till Linköping. Tillsammans med Linköping Rythm & Swing arrangerar Lindy Dancing Team ett helgläger med Andrew Sutton. Lägret går av stapeln 9-11/4 och kommer att ge alla som inte är helt nybörjare i Lindy Hop en helg att minnas. Danser kommer också att arrangeras både på fredags- och lördagskvällen. Även här med levande orkester. Detaljerna är inte riktigt klara än, men du kan göra en intresseanmälan!

Mitterminsdans 2010-03-17!

Mitterminsdanserna har blivit tradition. En tradition som vi inte gärna bryter! Så den 17/3 är det dags för denna termins mitterminsdans. Antalet deltagare har ständigt ökat, är det dags för nytt rekord? Musik och lokal (Tornhagsskolans södra hall) står föreningen för, du behöver bara ta med dig dig själv, lite fika och kanske en dansintresserad vän!

Lindy Dancing Team