Höstutbud!

Sommaren har varit blandad med avseende på väder och när nu höstterminen närmar sig är vårt utbud också varierat. Några nyheter har vi, t.ex en medel/träningsnivå i Lindy Hop. Vi har också fått tag i lokaler som gör att både grund- och fortsättningskursen nu är 90 minuter per tillfälle. Buggen ser ut som vanligt, grund- och fortsättning på onsdagar och medelnivå på måndagar. Anmälan gör man via vårt anmälningssystem. Där hittar du också priser och andra detaljer. Alla aktiviteter startar v36 utom Bugg Par- & Tävlingsträning som startar med en särskild uppstartsaktivitet (separat anmälan) lördagen 21/8.

Affisch!

På hemsidan finns nu en affisch tillgänglig för nedladdning, utskrift och uppklistring i närbutiken, på jobbet eller någon annanstans där vi kan locka nya medlemmar och dansare.

Prova-på 25/8!

Vid terminsstart brukar vi anordna ett prova-på-tillfälle så att de som är nyfikna kan komma och prova våra danser innan terminen startar. Det blir alltså även inför höstterminen ett tillfälle att locka sina bekanta att prova utan så stor insats (och vi vet ju att om man bara provar så blir man ju snart biten!). Så boka in onsdagen den 25/8 för dig och dina bekanta. Tornhagsskolan 18:30-21:30, Lindy Hop, Boogie-Woogie och Bugg. Ingen föranmälan krävs.

Danstillfällen i Linköping (om du hjälper till)!

Under terminerna har vi erbjudit tillfällen att dansa fritt på tisdagarna i Åkerbogården (som alltså fortsätter fram till och med vecka 34). Många har uttryckt en önskan om att Swing-timmen skulle kunna vara lite längre och att tillfällena skulle ligga lite närmare Linköping city. Det har nu öppnat sig en möjlighet att tillfredsställa dessa önskemål. Men att driva sådana tillfällen kräver frivilliga så vi vädjar till dig som tycker att du skulle kunna erbjuda dina krafter till allas vår nytta och ta hand om ett eller två tillfällen under höstterminen. Det innebär inte särskilt mycket mer än att se till att man vet hur man öppnar och stänger samt sätter på ljudanläggning och ev. byter musik. Om du är villig att ta hand om minst en danskväll under hösten så att detta går att genomföra så anmäler du dig här!

Lindy Dancing Team