Danstillfällen!

Det blir tillfälle till dans hela sommaren! Förutom alla härliga utedanser så bjuder LDT på danstillfälle/träning varje tisdag under hela sommarsäsongen. Då alla gymnastikhallar är stängda över sommarlovet flyttar vi som vanligt till Åkerbogården i Linghem. Det är inte så långt som det låter, några minuter med pendeltåg och om du hör av dig till ldt@ldt.se kan vi se om det finns möjligheter till samåkning för er som inte har bil.

17.30-19.00 är det Lindy och lite Boogie, därefter full rull med bugg i olika tempon. Vi ses väl tisdagkväll? 

Planering av Höstevenemang!

I höst planerar Lindy Dancing Team att arrangera ett evenemang speciellt inriktat på Lindy & Boogie. Idén är att arrangera en möjlighet att dansa och i samband med det arrangera en enkel tävling, kanske i stil med tävlingarna som hölls på dansrestauranger som Savoy på 30-talet. De nya tävlingsformer som möjliggjorts i Danssportförbundet under det sista året gör att det är möjligt att hitta intressanta och intensiva tävlingar som kan arrangeras med enkla medel. Tanken med formerna är inte så mycket att tävla som att alla kan vara med.

Så kom till Åkerbogården tisdagen den 28/7 för att diskutera och hjälpa till att planera detta evenemang om du är intresserad av att:

  • planera arrangemang
  • hjälpa andra att ha kul
  • umgås med andra som drivs av samma idéer
  • eller bara har idéer!

SM på nätet!

För er som missade Svenska Mästerskapen i BRR (Bugg, Boogie-Woogie, Lindy Hop, Dubbelbugg och Rock'n'Roll) så går det nu att se tävlingarna på Webb-TVSvenska Danssportförbundet (där Lindy Dancing Team är en av ca. 140 föreningar) sände alla omgångar i alla klasser och åldrar. Höjdpunkterna var förstås finalerna i vuxenklasserna på lördagen. Missa inte det!

Anmälningar!

Kursutbudet för hösten har varit klart en längre tid och anmälningarna rullar in. Så planera din danshöst du också, gå in på vår hemsida och anmäl dig!

Lindy Dancing Team