Prova-på GRATIS 17/8!

Inför terminen, som ju snart börjar, så bjuder vi på en GRATIS prova-på-kväll! Ta med en eller flera intresserade vänner och kom till Tornhagsskolan på onsdag och prova flera av våra danser. Kanske får du inspiration att lära dig någon ny, eller få eller dina vänner lika intresserade av dans som du?

Datum: 2011-01-17
Plats: Tornhagsskolans södra
18.30-19.30 Lindy Hop
19.30-20.30 Boogie-Woogie
20.30-21.30 Bugg

Du kommer också att kunna träffa kursledare och också anmäla dig till kurser på plats.

Kursstart!

Terminen start ju strax så det är hög tid att anmäla sig till en eller flera danskurser eller träningar. Vissa kurser är redan nästan fulltecknade så det gäller att inte vänta till sista minuten. Kurserna startar v35 (förutom Parträning Bugg som startar veckan före, dvs. v34). Du hittar fullständig information om våra kurser och direktanmälning på webben på vår hemsida http://www.ldt.se. Välkommen med din anmälan!

Sista Åkerbogården!

Sommarens sista två dans/träningstillfällen är nu 16/8 och 23/8. Som vanligt Swing-musik 17.30-19.00 och därefter bugg-bart. Karta finns på hemsidan under Kartor.

Lindy Dancing Team

Du får detta e-post eftersom du deltagit i kurser eller aktiviteter eller på annat sätt visat intresse för Lindy Dancing Teams verksamhet. Om du har bekanta som inte får detta e-brev men som du tycker borde få, vidarebefordra detta mail, och be dem meddela oss sin adress, vi har den antagligen inte i vårt register. Likaså om du eventuellt inte längre är intresserad av dessa små påminnelser om vad som sker i Linköping Lindy Dancing Team behöver du bara meddela oss detta.