I det här brevet: Kursanmälning, Prova-på 18/1, , och Vad tycker du?.

Kursanmälning!

Våra kurser har varit öppna för anmälningar sedan länge, men nu drar det ihop sig till vårens kurser. Så passa på för att vara säker på en plats! Och skicka gärna dina bekanta på grundkurserna, så får ni ännu mer gemensamt!

Kursutbud och anmälan som vanligt på vår hemsida ldt.se!

Du kanske kan tänka dig att sprida danens budskap vidare? Här hittar du en affisch som du gärna får skriva ut och hänga upp där du finner lämpligt, kanske på jobbet, i trappuppgången eller i din lokala affär.

Prova-på för DIG 18/1!

Vi har några terminer haft ett prova-på-tillfälle inför terminsstart, kanske främst med tanke på att ge de som inte redan är medlemmar hos oss chansen att träffa oss och prova våra danser och pedagogik. Men den här terminen tänkte vi vara särskilt tydliga på att alla våra nuvarande medlemmar förstås är hjärtligt välkomna också. Kanske kan du göra att någon känner sig extra välkommen hos oss! Men självklart borde du ta chansen att prova både Lindy Hop, Boogie-Woogie och Bugg, men också för att träffas och göra något kul tillsammans. För det är roligt att prova lite nya saker, t.ex danser man inte normalt utövar. (Boogie-Woogie-kursen i november var ju t.ex en succe!!).

Så 18.30 onsdagen den 18/1 i Tornhagsskolan kör en timme snabb-introduktion till de tre största danserna vi har på vårt utbud. Vi börjar med Lindy Hop för att sedan ta oss via Boogie-Woogie till Bugg.

Datum: 2012-01-18 (onsdag)
Tid: 18:30-21:30
Plats: Tornhagsskolans södra

Distriktsmästerskap 4/2!

För dem som tävlar i dans är tävlingar i närområdet inte så vanligt (vi arrangerade ju dock en i november, Lindy-swingen). Men Distriktsmästerskap är ju till naturen lokalt, dansare från Östergötland och Södermanland gör upp om Östra Distriktets DM. Vi räknar också med att det blir flera olika klasser och nivåer. Men arrangörsföreningen LSDK har ännu inte meddelat lokal, eller andra detaljer. Vad som är helt klart är dock att det blir den 4/2! Vi publicerar mer info i vår kalender på hemsidan så snart vi vet mer.

Så om du verkligen inte ska tävla (det kommer säkert att vara en s.k. R-klass där vem som helst kan ställa upp!), ta då med några vänner och kom och bilda hejaklack för alla de som deltar. Passa på nu när det är tävling på hemmaplan!

Skulle du vilja prova att tävla så maila till oss bums!

Årsmöte 18/3!

Föreningar skall också förklara för sina medlemmar vad de gör, hur ekonomin ser ut och vad man har för planer framöver. Det sker åtminstone en gång om året, på årsmötet. Årsmöte kommer att avhållas den 18 mars. Normalt brukar dessa förhandlingar vara en trevlig stund tillsammans, och de som deltar brukar bjudas på både smörgåstårta och annat. Lokal meddelas senare.

Vad tycker du?

De som leder och styr din dansförening Lindy Dancing Team är förstås intresserade av vad du som medlem, dansare och/eller kursdeltagare tycker och vill. Så här kommer en möjlighet för dig att uttrycka detta genom att besvara en enkät. Om du inte har deltagit i någon verksamhet under hösten är det endast ett fåtal frågor som vi gärna ser att du ändå tar dig tid att fylla i. Vi har mycket lättare att planera och förbättra verksamheten om du hjälper oss med detta

Klicka bara här för att komma till enkäten!

Lindy Dancing Team