Mitterminsdans 7:e mars!

Våra mitterminsdanser är tillfällen att träffa, och dansa med, andra dansare i föreningen Lindy Dancing Team. I Tornhagsskolan den 7/3 spelar vi musik som man kan dansa bugg, Lindy Hop och Boogie Woogie till. Kanske kan man ta sig en och annan foxtrot också. Så kom och fyll ditt lystmäte med blandad dans! "Alla" är där! Ta med egen fika korg till pausen.

Datum: 2012-03-07
Tid: 19:00-21:30
Plats: Tornhagsskolans södra 

Årsmöte 18:e mars!

Våren närmar sig med stormsteg! Och med den vårt sedvanliga årsmöte. Alla medlemmar är välkomna men den som anmäler sig (via vårt vanliga anmälningssystem) får smörgåstårta och rabatt på dansen i Ljungsbro Folkets Park på kvällen (till Jannez).

Du behöver ha medlemskap för att får rösta och behöver antingen betala kursavgiften (i vilken medlemskap ingår), eller anmäla dig till och betala ett medlemskap för att få rösträtt.

Återkoppling!

Vi som givit en del av vår fritid för att vi älskar att hjälpa andra att bli bättre dansare och att ha roligt och få motion samtidigt, vill gärna veta vad du tycker om det vi gör. Om du ville ägna några minuter åt att fylla i denna webbaserade enkät så vore vi väldigt tacksamma! Det gäller kanske speciellt dig som har något som du inte gillade, eller slutade på kursen halvvägs. Vi är intresserade av att veta vad du tycker! Men självklart är vi mottagliga för smicker också ;-)

Lindy Dancing Team