Terminsavslutning 25/4!

Terminen drar sig mot sitt slut (och vi hoppas att våren snart kommer tillbaka!). Och då är det dags för terminsavslutning!! Här träffas alla våra kursdeltagare i Lindy Hop, bugg, Boogie-Woogie och foxtrot och samsas om samma dansgolv, ett fantastiskt tillfälle att träffa, och dansa med, andra dansare i föreningen Lindy Dancing Team. I Tornhagsskolan den 25/4 spelar vi musik en helkväll. Så kom och fyll ditt lystmäte med blandad dans! "Alla" är där! Föreningen bjuder på fika!

Datum: 2012-04-25
Tid: 19:00-21:30
Plats: Tornhagsskolans södra

Foxtrot 2/5!

Vårterminen är inte riktigt slut än! Någon kurs har något enstaka tillfälle kvar, men vi har också, tack vare en av våra instruktörer, möjlighet att erbjuda en kortkurs i foxtrot. Den kommer att gå den 2/5 i Tornhagsskolan. Kurstillfället är gratis för medlemmar i Lindy Dancing Team. OBS att du fortfarande måste anmäla dig och antas på vanligt sätt så att vi har koll på fördelningen mellan förare och följare.

Kursstarter HT2012!

I år har våra instruktörer varit på hugget så kursprogrammet för hösten är redan spikat och det går redan att anmäla sig till lämplig kurs. Kurserna startar i början av september, förutom par- & tävlingsträningarna i bugg som drar igång någon vecka tidigare.

Sommarbuggen 10/6!

I vår strävan att engagera i olika former av dansande arrangerar vi en enkel danstävling i bugg och dubbelbugg den 10/6. "Sommarbuggen", en R-tävling, går av stapeln på dansbanan i Gamla Linköping i enkla former och alla kan vara med. Skicka ett mail till ldt@ldt.se så kan vi berätta mer. Det gäller förstås också dig som kan tänka dig att ställa upp och hjälpa till på arrangemanget. Mer information kommer framöver.

Lindy Dancing Team