Mitt-terminsdans 10/10!

Mitt på terminerna brukar det bli blandad dans i Tornhagsskolan så också onsdagen den 10/10. Vi startar 19.00, spelar blandad musik så att alla får dansa med alla, fikar av eget medtaget fika och har lika trevligt som vi alltid har när alla medlemmar och kursdeltagare träffas på samma ställe.

Du är förstås speciellt inbjuden! Och tag gärna med en vän.

Foxtrot!

Om man känner att man skulle vilja lära sig foxtrot, eller kanske bara fräscha upp den, så erbjuder vi ett tillfälle den 7/10. Från 11.00 till 16.00 kommer vi att hålla en grundkurs i foxtrot. Plats meddelas senare. Du som är medlem nu (t.ex genom att du betalt en kurs under detta år) går gratis. Annars kostar den 300:- Du anmäler dig som vanligt här.

Lindy Hop danstillfällen!

Men du som dansar Lindy Hop har också mycket annat gott att se fram emot innan dess:

Boogie Woogie!

Som du säkert sett har vi den här terminen både en intensivkurs Boogie Woogie på grundnivå (20-21/10) och en påbyggnad (11/11). Du har väl anmält dig? För Boogie Woogie är en mycket givande och rolig dans som ger stort utbyte både avseende musikalitet och kondition. Vi hoppas få se dig på kurserna!

I samband med tillfällena planerar vi socialdans Boogie & Lindy, men den 11/11 även, insprängt i danskvällen, en enkel danstävling för de som vågar!

Klubbväska!

En mycket snygg och praktisk klubbväska finns nu till försäljning för endast 250:- Passa på! Läs mer på hemsidan.

Lindy Dancing Team