Lindy Swingen i Dansens Hus 11/11!

Danskväll i Dansens Hus! Vi blev nyfikna på Linköpings nyrenoverade danslokal, Dansens Hus (fd. "Gymnastikhuset" eller "Ling-huset" mellan stadsbiblioteket och domkyrkan), och bestämde att förlägga årets Lindy Swing dit. Lindy Swingen är en danskväll för dansare som älskar swing-musik. Du som dansar Lindy Hop och Boogie-Woogie är särskilt inbjuden då det kommer att spelas musik som är speciellt för dig!

Inträde 50kr för att bidra till lokalhyran. Det kommer att finnas smaskigt fika att köpa för en billig penning. Innedansskor ett absolut krav på det nya dansgolvet.

Under danskvällen kommer det att avhållas en enkel danstävling i Lindy Hop och Boogie-Woogie, precis som på den gamla goda tiden (alltså 30-talet ;-). Du kan anmäla dig vid entrén.

Boogie fortsättning!

Du som gått en grundkurs i Boogie-Woogie hos oss eller någon annanstans kanske vill bygga på?Söndagen den 11/11 utnyttjar vi Dansens Hus också till en intensiv fortsättningskurs mellan 10.00 och 15.00. Du anmäler dig som vanligt här.

Lindy Hop danstillfällen!

Du som dansar Lindy Hop har också mycket annat gott att se fram emot innan dess:

Avslutning!

En del kurser har redan haft sitt sista tillfälle och andra har något enstaka kvar. Det betyder att det vankas avslutningsdans!!

Den 21 november blir det som vanligt blandad musik i Tornhagsskolans södra sal (där många redan känner sig hemma). Föreningen bjuder på fika med smörgås och du på glatt humör och dansglädje!

Du kommer väl? För vi vill dansa med dig!

Klubbväska!

Vår snygga och praktiska klubbväska finns fortfarande till försäljning för endast 250:- Passa på! Läs mer på hemsidan.

Lindy Dancing Team