Terminsavslutning 21/11!

Så vips, var det slut på terminen... Som det då brukar blir det då avslutningsdans i Tornhagsskolan. Också som det brukar bjuder LDT på kvällsfika om du bjuder på dansglädje och gemyt. Vi startar 19.00, spelar blandad musik så att alla får dansa med alla och har lika trevligt som vi alltid har när alla medlemmar och kursdeltagare träffas på samma ställe.

Du är förstås speciellt inbjuden! Och tag gärna med en vän.

På terminsavslutningen kommer vi att öppna kursanmälningarna så att man kan anmäla sig på plats. Vi kommer också att sälja vår fantastisk snygga och praktiska klubbväska (som du också kan beställa på nätet).

Boogie-träning!

Terminens kurser är slut men vi vill inte sluta dansa för det. Tre tillfällen för träning Boogie Woogie blir det torsdagarna 29/11, 6/12 och 13/12 mellan 18.00 och 19.30. Lokal Tornhagsskolan.

Kursutbud vt2013!

Vårens kursutbud är klart. Det blir som vanligt en härlig mix av bugg, Boogie-Woogie, Lindy Hop och foxtrot. Du anmäler dig som vanligt här efter 18.00 på onsdag 21/11, eller kommer på terminsavslutningen där du kan anmäla dig "live" när vi öppnar anmälningarna.

Midvinterdans 2013-01-02!

När nya året ringts in är det strax dags att dra på dansskorna igen! Redan dagen efter nyårsdagen blir det premiär på ett danstillfälle enligt samma koncept som mitterminsdanser och avslutningar, dvs. vi träffas och dansar till blandad musik. Så väl mött 2013-01-02 19.00 i Tornhagsskolan.

Prova-på 2013-01-16!

Är du nyfiken på någon ny dans? Borde du inte intressera dina bekanta för dans? Det blir gratis prova-på onsdagen den 16/1. Här får du och dina bekanta prova en, två eller tre danser innan ni bestämmer vilken som gäller den här terminen.

Samla ihop dina o-dansande kamrater (ok, dansade kamrater är också välkomna ;-) och dyk upp i Tornhagens södra gymnastiksal för att prova något nytt. Den som provat blir ju ofta biten, den risken finns ju förstås...

Lindy Dancing Team