25-årsjubileum!

Den 2/5 firar vi både 25-årsjubileum och kursavslutning! Grunden är förstås Roligare Dans Åt Alla! som vi brukar ha på våra danser! Men den här gången är det ju också lite festligt så det blir buffé, lite underhållning, kanske en överraskning och fika och jubileumstårta!

Anmäl dig direkt här!

Tag gärna med en vän! Gilla och dela vårt -evenemang!

Kursslut!

När våren nu närmar sig med stormsteg tar våra ordinarie danskurser slut. Tråkigt men det har varit en inspirerande och rolig termin!

För att göra avslutningsveckan extra rolig bjuder vi in varandra på veckans tillfällen (kolla kalendern för exakta tider och platser):

NärVadExtra välkomna
Mån 19.00 Bugg Hålligång Medelkursdeltagare
Tis 18.00 Lindy Hop Alla Lindy Hop-dansare från tidigare kurser
Ons 19.50 Bugg Grund och Medel Hålligången

Det kommer att bli mycket dans på terminens sista tillfällen!

Men boka nu inte in något annat på veckokvällarna bara för att kurserna tar slut. Det kommer att bli danstillfällen i Tornhagsskolan onsdagar och torsdagar några veckor framöver, både bugg och Lindy Hop och Boogie Woogie. Håll ögonen öppna för mer information!

Dubbelbugg 25/4!

Redan nästa lördag är det dags för nästa utmaning, intensivdag i Dubbebugg! Man måste inte kunna dansa bugg, bara gå i takt! Dubbelbugg heter internationellt Trio Swing Show och är en formationsdans för tre personer med steg och rörelser från olika swingdanser.

Vi gör trior av de deltagare som kommer så man måste inte anmäla sig tre och tre.

Dessutom behöver vi flera flickor! Den här gången garanterar vi att alla får dansa hela tiden!

Boogie Woogie 29/4!

Och nästa onsdag fortsätter vi våra Boogie-onsdagar. Kom till Nygårdskolan och få en intro till Boogie Woogie (från 18.00) eller friträna lite. 

Lindy Dancing Team