25-årsjubileum! Nu med eftersläpp!

På söndag 26/4 är sista dagen att anmäla sig till LDT:s 25-årsjubileum och kursavslutning den 2 maj! Grundidén är förstås Roligare Dans Åt Alla! som vi alltid brukar ha på våra danser! Men den här gången är det ju också lite extra festligt så det blir buffé, lite underhållning, kanske en överraskning, fika och jubileumstårta!

Anmäl dig direkt här!

Tag gärna med en vän! Gilla och dela vårt -evenemang!

Du som inte kan bestämma dig före dess har ändå chansen att fira med oss. På eftersläppet för 50SEK får du kaffe och tårta. Och dans förstås.Anmäl dig då här ända fram till 2/5.

Trioformation 25/4!

På lördag är det dags för nästa utmaning, intensivdag i Dubbebugg! Man måste inte kunna dansa bugg, bara gå i takt! Dubbelbugg heter internationellt Trio Swing Show och är en formationsdans för tre personer med steg och rörelser från olika swingdanser.

Vi gör trior av de deltagare som kommer så man måste inte anmäla sig tre och tre.

Dessutom behöver vi flera flickor! Den här gången garanterar vi att alla får dansa hela tiden!

Boogie Woogie 29/4!

Och nästa onsdag fortsätter vi våra Boogie-onsdagar. Kom till Nygårdskolan och få en intro till Boogie Woogie (från 18.00) eller friträna lite.

Friträningar!

Det kommer att bli danstillfällen i Tornhagsskolan onsdagar och torsdagar några veckor framöver, både bugg, Lindy Hop och Boogie Woogie.

Onsdagar  18.30-21.00  Bugg med byten
Torsdagar  18.30-19.30  Boogie & Lindy
Torsdagar  19.30-21.00  Bugg par-friträning

Dock ej aftnar och helgdagar. Kolla vår kalender!

Alla välkomna även om ni inte gått kurs hos oss den här terminen. Vi ses där!

Lindy Dancing Team