Prova-på 22/8!

Inför höstens kurser och uppstart av terminens dans i allmänhet vill vi på LDT ge dig chansen att både prova oss som förening, vår pedagogik och instruktörer, men kanske också en ny dans.

18.30 Bugg
19.30 Boogie Woogie
20.30 Lindy Hop

Tid: 2019-08-22, start kl. 18.30
Plats: Tornhagsskolans norra idrottshall

Anmäl dig gärna här, även om det är frivilligt.

Kursstarter HT19!

Vi satsar som vanligt på kvalité på våra kurser. Hos hos får du personligt bemötande och då vi har precis lagom många deltagare kan du få stöttning och tips just för dig. Vi hjälper dig att bli precis så bra dansare som du själv vill och kan!

Höstens kurser är ett fullt program med buggkurser (grund, fortsättning, medel, hålligång och parträning), men också parträning i Lindy Hop och Boogie Woogie!

Dessutom blir det två hela helger med Boogie Woogie (grund och fortsättning). Våra dubbla distriktsmästare i Boogie Woogie, Thomas och Carina Nilefalk, sätter fart på dig och dina ben till svängig och rolig boogie-musik!

Läs hela LDT:s kursprogram här.

Gilla oss på Facebook!

Du har väl sett LDT på Facebook? Genom att gilla oss där gör du det lättare för andra att hitta till oss och våra danskurser och andra evenenmang.

Klicka på bilden till höger och sen på "Gilla" och "Följ". Dela gärna våra evenenmang också!

Spara pengar tillsammans med LDT!

Tillsammans kan vi tjäna pengar. Om du handlar på nätet kan du anmäla dig till Sponsorhuset och välja LDT som din förening så sparar du pengar samtidigt som LDT får en liten slant. Över 500 företag inklusive Svenska Spel att handla från. Gå till Sponsorhuset och klicka vidare till nätaffär så går allt automatiskt.

Klicka på logon till vänster och titta på en kort video om hur det fungerar.