Sommardans i Gamla Linköping!

Efter att ha haft både danstillfällen (för par) och kurs under sommaren avslutar vi nu med att flytta "in till stan" med ett sista utedanstillfälle på dansbanan i Gamla Linköping.

Som tidigare, i dessa pandemi-tider, är det anmälning i förväg och bara dans med sin partner. Begränsat antal par.

Anmälan gör du som vanligt via hemsidan eller genom att klicka på länken nedan. 

Sensommardans
Måndag 23/8 kl. 18.00-20.30
Dansbanan i Gamla Linköping
Parvis anmälan här

Kurser och träningar startar snart!

Vi saknar alla dansandet. Mycket. Men nu startar vi snart! Vecka 35 startar våra par-orienterade aktiviteter. (Den tävlingsorienterade träningen startar redan nästa vecka!)

Måndag - Bugg Hålligång
Onsdag - Bugg Medelträning
Onsdag - Bugg Tävlingsorienterad träning
Torsdag - Bugg Grund
Torsdag - Bugg Fortsättning

Du hittar detaljer och anmälningslänkar för höstens kursutbud på hemsidan. Tänk på att det tyvärr fortfarande bara är paranmälan, bara dans med den du anmäler dig med och begränsat antal platser på alla våra aktiviteter i höst.

Vi planerar också för en Boogie Woogie-kurs någon gång under hösten. Håll ögonen öppna!

Rabatter!

Du som deltog på en grund- eller fortsättningskurs i bugg höstterminen 2020 (tänk vad tiden går...) får 50% rabatt om du anger det när du anmäler dig.

Genom att delta från start får du både repetition (det behövs alltid!) och rabatt! 

 

Kläder!

Vi har nu hittat ett mycket praktiskt sätt för dig som är intresserad av kläder som visar att du stöder LDT och gillar kvalité på danskurser.

På hemsidan hittar du en ny meny - Webbshop!

Där hittar du utbudet för ögonblicket. Du väljer storlek, ev. namntryck, betalar och kläderna kommer direkt hem till dig!

Det finns storleksangivelser i shoppen, men för att vara säker på att storlekarna blir rätt kommer en provkollektion att finnas på Sensommardansen i Gamla Linköping. Du kan förstås komma och kolla på den även om du inte anmält dig till dansen. Kollektionen kommer också att besöka de olika kurserna i början av terminen.


Äntligen dans! Du glömde väl inte att skicka vidare nyhetsbrevet till dina bekanta?

    /LDT