Dans, äntligen!

Vi har längtat efter att få säga detta - nu blir det dans igen!

Som du kan läsa längre ner har vi öppnat höstkurserna för anmälan, vi har inväntat lyftningen av restriktionerna, som nu äntligen hände den 1 juli.

Men vi börjar med aktiviteter under sommaren redan på torsdag den 8/7 med en uppstartsdans med blandad musik. Lokal blir den mysiga "dansladan" i Fruktåker ett par km norr om Vreta Kloster/Berg. Se karta här. Stort golv med gott om fikabord och ordentligt tak så vi kan dansa utomhus fast inne, även om det skulle vara regn.

Eftersom vi fortfarande måste hålla lite begränsningar på antalet deltagare så behöver ni anmäla er även till uppstartsdansen, antingen som vanligt via hemsidan eller genom att klicka här.

Uppstartsdans
Torsdag 8/7 kl. 18.00-21.00
Fruktåker dansbana
Parvis anmälan här

På grund av de restriktioner och rekommendationer som gäller så måste vi fortfarande hålla oss till samma danspartner så paranmälan är obligatorisk. Vill man ha fika med sig så går det bra, men tänk även då på avståndet.

Sommaraktiviteter!

Förutom en uppstartsdans blir det både korta kurser och friträningar de närmsta veckorna.

 StartTidPris 
Bugg Grund intensivkurs 14-15/7 18:30-21:30 300:- Anmälan
Sommarfriträning/dans bugg 21/7 18.30-21.00 50:- Anmälan
Sommarfriträning/dans bugg 22/7 18.30-21.00 50:- Anmälan
Boogie Woogie Grund intensivkurs 28-29/7 18:30-21:30 300:- Anmälan
Sommarfriträning/dans bugg 4/8 18.30-21.00 50:- Anmälan
Sommarfriträning/dans Boogie 5/8 18.30-21.00 50:- Anmälan

På grund av de restriktioner och rekommendationer som gäller så måste vi fortfarande hålla oss till samma danspartner så paranmälan är obligatorisk på samtliga aktiviteter under sommaren. Vill man ha fika med sig så går det bra, men tänk även då på avståndet.

Höstens kurser öppna!

Vi saknar alla dansandet. Mycket. Men nu är vi igång igen!

Höstens (och sommarens) kursutbud är öppnade och finns förstås på hemsidan.

En anmälan i god tid ger förstås större chans att komma med. Vi kommer att anta anmälningarna i den ordning de kommer in, med början med paranmälningar. Så snart vi ser att det kommer att gå att byta fram kommer även singelanmälningar att behandlas. Pandemin har ju inte riktigt gett sig än.

Även om du blir antagen ber vi dig att inte betala förrän strax före kursstart för mindre administration om det skulle bli någon ändring.

Men du behöver ju som sagt inte vänta till höstterminen för att dansa med LDT. Haka på våra dansaktiviteter under sommaren också!

Filmer!

Du kan förstås också inspirera dig själv genom att titta på dansfilmer, kanske de få instruktionsfilmer vi hann med att lägga upp medan vi hade tillgång till träningslokaler. Kolla, träna och inspireras i bugg och Boogie Woogie!

Äntligen dans!

    /LDT