Årsmöte - digitalt igen!

Årsmötet blev även i år digitalt. Det genomfördes som vanligt kvickt och enkelt, men med bra diskussioner. Ett tjugotal deltagare diskuterade förra årets aktiviteter och ekonomi, godtog styrelsen förslag på planer för 2021 och valde en (delvis) ny styrelse som konstituerade sig så här:

Ordförande: Thomas Nilefalk
Vice ordförande: Carina Nilefalk
Kassör: Karin Lantz
Sekreterare: Kerstin Karlsson
Ledamöter: Lena Björkén, Peter Lantz
Suppleanter: Hannah Nilsson, Åsa Carlsén

Allt material finns tillgängligt här.

Nuläget och framåt!

Vi saknar alla dansandet. Mycket. Vi hoppas ändå på att kunna komma igång under sommaren och ha aktiviteter som vanligt i höst igen.

Ett preliminärt kursutbud finns redan uppe på hemsidan, och vi kommer att öppna kurserna så snart vi kan ta ett beslut om startdatum. Så häng på låset! Fast det kommer förstås ett nyhetsbrev så snart det går att anmäla sig.

Sen kanske det blir dansaktiviteter under sommaren också! Håll ögonen öppna.

Inspirationshelg!

Svenska Danssportförbundet, som organiserar danssporten inom idrottsrörelsen i Sverige och som LDT är ansluten till, vill kick-starta dansen efter pandemi med hjälp av en inspirationshelg.

Målgrupp för just denna digitala inspirationshelg är alla dansare! Så ta chansen att få lite inspiration, rörelse och dansträning.

Läs mer och anmäl dig här!

Du kan förstås också inspirera dig själv genom att titta på dansfilmer, kanske de få instruktionsfilmer vi hann med att lägga upp medan vi hade tillgång till träningslokaler. Kolla, träna och inspireras i bugg och Boogie Woogie!

Med hopp om dans!

    /LDT