Linköping Dancing Team

Hej Thomas!

Kolla alltid kalendern, kurser och aktiviteter på vår hemsida https://ldt.se!

I detta nummer: Boogie Woogie och framtiden.

Boogie Woogie!

Det är jätteroligt att ha kommit igång med danskurser igen! Visserligen i en lite annorlunda form som fungerar ganska bra. Men vi är förstås samtidigt ledsna att inte kunna erbjuda alla som vill platser på våra kurser.

Vi drar igång en kurs till om ett par veckor! Så passa på!

Boogie Woogie är en dans som ligger oss speciellt om hjärtat och vi ordnar nu så att fler kan lära känna en dans med mycket sväng och musikanpassning till härlig musik med rötterna i 50-talet.

Datum: 2020-10-11 (start)
Tid: Söndagar 17.00-18.30
Tillfällen: 6
Lokal: Ljungstedtskas Lilla Hall

Anmälan: på hemsidan, eller direkt

Även på denna kurs gäller strikt paranmälan och vi kommer inte att byta fram. Den du anmäler dig med är och förblir din partner på kursen så länge inte restriktionerna från Folkhälsomyndigheten ändras.

Nya lokaler!

Vårt nya tillhåll i Ljungstedska skolans Lilla Sal fungerar utmärkt med ett bättre dansgolv och bättre parkeringsmöjligheter (Linpark). Omklädningsrumment är rena, trevliga och rymliga, men vi delar dom med andra nu och då så vi rekommenderar att du kommer ombytt till kursen/träningen och bara behöver byta skor, vilket du kan göra i lokalen.

30-årsjubileum - i vår?

LDT fyllde ju 30 år i år. Vår plan att fira det gick ju tyvärr om intet.

Ännu är vi i osäkert läge, och kan inte ge några detaljer men vi hoppas på att kunna ordna firandet i vår istället. Så snart vi vet mer kommer vi förstås att gå ut med information.

Vi hoppas alltså fortfarande på ett höjdar-jubileum, som vårt 15-årsfirande, som du ser en glimt från på bilden.

    LDT