Kolla alltid kalendern, kurser och aktiviteter på vår hemsida https://ldt.se!

I detta nummer: Nuläge, aktiviteter, årsmöte, enkät och Sponsorhuset.

Nuläget

Vi saknar alla dansandet. Att få röra sig till musik, inspireras och motionera är något vi alla älskar och hoppas att vi snart kan få återuppta.

På grund av de restriktioner som gällt sedan slutet av november har vi inte haft tillgång till några lokaler. Linköpings kommun följer regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och stängde all onödig verksamhet samt lokaler för gruppaktiviteter.

I slutet på januari lyftes dessa restriktioner för ungdomsverksamhet (de som var födda 2005 eller tidigare) och i fredags lyftes den även för gymnasieungdomar. Men alltså inte för vuxenverksamhet än. Men trenden verkar ändå peka åt att det snart kan vara dags, och de nuvarande rekommendationerna gäller till och med 21/2.

Så vi på LDT planerar för att kunna komma igång med någon form av verksamhet efter det. Och som vanligt tar vi chansen att göra det med hög kvalité och på vårt eget sätt. Särskild hänsyn har vi tagit till att kunna ha säker verksamhet med tanke på den pågående pandemin.

Instruktionsfilmer!

I november hade vi ambitionen att kunna fortsätta att lägga ut korta videofilmer som någon slags motivation. Vi hoppas förstås att ni tagit chansen och tränat lite Boogie Woogie och bugg med utgångspunkt från de få filmer vi hann med.

Men prenumerera gärna på vår YouTube-kanal genom att trycka här till vänster, det kanske kommer mer!

Men att träna hemma utan instruktörer och tränare ger ju inte den kvalité på träning och kurs som vi ständigt strävar efter. Därför tänker vi starta i små grupper så snart det bara går, alltså 22/2 om det går som vi hoppas.

Två olika format kommer vi att sätta igång:

Smågrupper!

På måndagar (i Hagbyskolan) sätter vi igång två omgångar med två grupper med plats för 4 par vardera. Vi fortsätter förstås med parvis anmälan och samma partner hela kursen. Aktiviteten är också kortad för att få plats med två omgångar per kväll. Alltså fyra, "vanliga", Håll-i-gång-kurser men i mikro-format!

Varje "kurs" blir också bara 5 gånger så kan vi erbjuda flera att vara med. Anmäl dig alltså antingen till Håll-i-gång 1, 2, 3 eller 4.

Anmäl dig här!

Parträningspass!

För par som vill ha mer intensiv träning och återkoppling kommer vi att erbjuda tidsbokad träning. Ett pass är 50 minuter och ett eller två par bokar en tid och får individuell träning på den nivå man är och i den dans man själv väljer, som alltså kan vara olika vid olika tillfällen. Skapa dig din egen danskurs!

Anmälan och detaljer här!

Enkät över 60!

Du som är/har varit aktiv inom LDT och är över 60, kan bidra till idrotts- och hälsoforskningen genom att delta i en enkät som Örebro universitet gör i sin forskningsstudie om idrottande i högre åldrar.

Besvara enkäten här!

Årsmöte - digitalt igen!

Liksom förra året, fast lite mer planerat, blir årsmötet även i år digitalt. Det kommer att krävas anmälan för att vi skall kunna skicka mötesinformation.

Anmälan gör du här, och övrig information (dagordning, verksamhetsberättelse, mm.) kommer att läggas upp här vartefter den blir tillgänglig.

Sponsorhuset!

Passa på att få rabatt och samtidigt sponsra din dansförening!

Sponsorhuset ger dig bra priser hos över 600 webb-butiker, hotell och annat. Samtidigt går några kronor till LDT!

Om du har ett konto, glöm inte att ställa in så att LDT får din sponsring. Om du inte har ett konto skaffa dig ett här.

Du kan också installera ett tillägg i din webbläsare som håller reda på vilka affärer som du har rabatt hos. Handla Smart!

Här kan du läsa mer om Sponsorhuset.

    LDT


Du får detta e-post eftersom du deltagit i kurser eller aktiviteter eller på annat sätt visat intresse för LDTs verksamhet. Om du har bekanta som inte får detta e-brev men som du tycker borde få, vidarebefordra detta mail, och be dem meddela oss sin adress, vi har den antagligen inte i vårt register. Likaså om du eventuellt inte längre är intresserad av dessa små påminnelser om vad som sker i LDT behöver du bara meddela oss detta.

Du kan ändra dina uppgifter och adress, ställa in hur du vill ha utskick mm. genom att skaffa dig ett konto. Läs vår integritetspolicy.